Startside arrow Support arrow FAQs arrow Oppsett av Outlook 2007/2010 mot Exchange 2010 (email.outlookhosting.net)

Oppsett av Outlook 2007/2010 mot Exchange 2010 (email.outlookhosting.net)

For å sette opp Outlook 2007/2010 på din lokale PC mot email.outlookhosting.net følg anvisningene nedenfor.

1. Installer Windows XP med minimum SP2, Windows Vista eller Windows 7 på din PC.
2. Installer minimum Outlook 2007.
3. Start Outlook (dersom Outlook starter en automatisk veiviser, følg den og velg at du skal sette opp en Exchange mailboks/konto. Gå så til punkt 7 ).
4. Verktøy
5. Kontoinnstillinger

Klikk på Start og deretter Kontrollpanel
Åpne Epost ikonet
Klikk på Epostkontoer
6. Klikk på Ny
7. Velg Microsoft Exchange, POP3, IMAP eller HTTP og klikk Neste
8. Nederst i venstre hjørne av dialogboksen som kommer opp, velger du «Konfigurer serverinnstillingene eller flere servertyper manuelt» og klikk Neste
9 . Velg Microsoft Exchange og klikk Neste (dersom du får beskjed om å lukke Outlook og programmet er lukket, må andre programmer som benytter Outlook f.eks mobilsynk, SuperOffice osv. lukkes før du kan fortsette)
10. Skriv inn OHEX01 i feltet Microsoft Exchange-server og ditt navn i feltet Brukernavn og klikk på Flere innstillinger
11. I fanen Generelt skal du ikke endre noe (Oppdag automatisk og 30 sekunder skal være feltverdier)
12. I fanen Avansert skal du ikke endre noe (Bufret Exchange skal være avhuket sammen Last ned delte mapper)
13. I fanen Sikkerhet skal du ikke endre noe (Krypter skal være avhuket og Nettsikkerhet skal stå til Forhandle om godkjenning)
14. I fanen Ekstern post skal du ikke endre noe (Behandle markerte elementer skal være avhuket)
15. I fanen Tilkobling skal en ting endres. Det skal være avhuking på Koble til ved hjelp av lokalnettet (LAN) samt Koble til Microsoft Exchange ved hjelp av HTTP.
16. Klikk deretter på knappen Proxy-innstillinger for Exchange. Legg inn følgende verdier i bildet som kommer opp. Trykk OK når du er klar.

Image
17. Klikk OK en gang til for å lukke dialogboksen for Flere innstillinger.
18. Du er nå tilbake der du la inn navnet på server og ditt eget brukernavn. Klikk Neste
19. Dersom det kommer opp en dialogboks hvor du blir bedt om å legge inn ditt brukernavn og passord så gjør du det. Dette er normalt emailadressen din samt passordet du har mottatt fra oss. Klikk OK når du er klar. Spør den flere ganger gjenta dette.
20. Konto settes opp. Klikk Fullfør når valget kommer opp.
21. Du er nå klar til å benytte Outlook 2007/2010 mot Email.Outlookhosting.net

Vi gjør oppmerksom på at man ikke kan bruke Outlook 2003 eller tidligere versjoner mot denne serveren.