Startside arrow Om arrow Partnere

Partnere

IT Systemer benytter produkter, tjenester og samarbeider med flere ledende teknologiselskaper for å kunne levere og drifte helhetlige og moderne IT løsninger. Våre viktigste samarbeidspartnerne er:

Hewlett Packard
IT Systemer har standardisert på HP’s produkter i vår egen ASP satsning og anbefaler også våre driftskunder å standardisere på HP’s produkter når det gjelder PC, print, server og lagringsteknologi. Som en bekreftelse på vår kunnskap og satsning på HP’s produkter har vi sertifisering og er godkjent som en av Hewlett Packard’s Preferred Partnere. Les mer om HP’s Preferred Partner program her.

Microsoft
Windows, Office, Exchange og Microsoft SQL utgjør kjernen i mange IT løsninger i dag. Vi har derfor valgt å standardisere våre løsninger på Microsoft’s produkter. Vårt partnerskap med Microsoft dokumenterer vår kunnskap og tekniske innsikt knyttet til Microsofts produkter og tjenester.

Symantec
Symantec leverer ledende løsninger når det gjelder sikkerhet, virus, spam og lagringsteknologi som backup, disaster recovery med mer. IT Systemer er Symantec Partner og har standardisert på flere av Symantecs produkter i våre løsninger.

Ventelo/Catch
Kommunikasjon mellom bedrifter via epost, datautveksling gjennom applikasjoner, VPN, nettsteder etc. gjør bredbåndsteknologi og -linjer kritiske for å levere stabile og sikre IT løsninger. IT Systemer er godkjent som tjenesteleverandør hos Ventelo/Catch. Denne godkjenningen og samarbeidet gjør det mulig for oss å levere xDSL og VPN kommunikasjonsløsninger av høy kvalitet som vi selv har kontroll med og tilbyr support på.

D-Link
D-Link er vår hovedleverandør av nettverksutstyr både trådløst, LAN og WAN. Som D-Link Partner har vi nødvendig kunnskap og kompetanse til å levere og supportere helhetlige, skalerbare og driftsikre nettverksløsninger.

IBM/Lotus
IT Systemer har gjennom mange år arbeidet med Lotus Notes og Lotus Domino plattformen. Denne robuste og meget skalerbare plattformen er et satsningsområde for oss også fremover.

 

Language Selection

  • en
  • nb