Startside arrow Om arrow Finansiell Informasjon

Finansiell Informasjon

IT Systemer leverer kostnadseffektive produkter og tjenester av høy kvalitet til sine kunder.  Vi gjør vårt ytterste for at kundenes forventninger (minimum) skal innfris ved hver eneste kundekontakt. På denne måten tror vi både kundene og selskapet kan oppnå gode økonomiske resultater over tid.

For å kunne garantere sikre og langsiktige leveranser til våre kunder, må IT Systemer ha en sterk finansiell stilling. Som en voksende SMB-bedrift er det derfor ekstra viktig at vi kontinuerlig kan vise til gode resultater og solid likviditet. Gode resultater sikrer også tilgang til ny kapital ved at våre eierene oppnår god avkastning og verdistigning for investert kapital. 

Nøkkeltall fra vår virksomhet kan oppgis på forespørsel.  De bekrefter at vi har en sterk finansiell stilling og kan vise til gode resultater gjennom mange år. Vi står derfor godt rustet til å være en langsiktig og trygg leverandør for våre kunder.

For nærmere informasjon, ta kontakt med selskapets daglige leder eller kontakt et kredittratingforetak som Dun and Bradstreet. Sistnevnte selskap gav oss høyeste rating for regnskapsåret 2005.

 

Language Selection

  • en
  • nb