Startside arrow Ledige Stillinger

Ledige Stillinger

Senior IT Konsulent

Vi søker en person med bred teknisk erfaring fra IT bransjen. Dersom du har høy kunnskap fra installasjon og oppsett av program- og maskinvare på følgende fagområder, kan vi tilby deg en spennende og interessant jobb til konkurransedyktige betingelser:

Windows Servere inkl. Active Directory og Global Policies Objects
Terminalserverløsninger som Citrix eller Microsoft
Terminal Services
Mailservere som MS Exchange eller Lotus Domino
Databaseprogrammer som MS SQL Server eller mySQL Server
Lagringssløsninger (SAN) som Hewlett Packard’s MSA og EVA
Virtualisering (VMware eller Virtual Server)
Sikkerhets- og nettverksløsninger

Du må like utfordringer og være strukturert, effektiv samt målrettet. Du behersker like godt selvstendig arbeid som arbeid i prosjekt/team. At du fortsatt liker å hjelpe andre er en forutsetning. Har du den rette erfaring vil du få stor innflytelse på de løsninger vi velger og vil tilby våre kunder i fremtiden.

 IT Konsulent

 Vi søker etter flere personer som har noen års erfaring fra teknisk support og installasjonarbeid. Vi ønsker at du har erfaring fra begge deler, men er mer opptatt av at du har relevant erfaring og kunnskap enn formell utdannelse. Dersom du har erfaring og god kunnskap om de fleste av følgene områder kan vi tilby deg en interessant jobb til konkurransedyktige betingelser:

Oppsett av diverse maskinvare som PCer og servere
Allsidig og god kunnskap med Windows operativsystem inkl Windows XP/Server
God kunnskap om Microsoft Office og Outlook eller Lotus Notes
Kunnskap om brannmurer, svitsjer og trådløse nettverk

Bred erfaring med support av brukere

Du må være rolig, tålmodig, strukturert og selvstendig. At du fortsatt liker å hjelpe sluttbrukere er en forutsetning. Har du den rette erfaring og egenskaper vil du kunne få en utfordrene jobb med gode muligheter til å utvikle deg i årene som kommer.

Andre Stillinger 

Finner du ikke noen ledige stillinger eller stillingstypen du søker på denne siden? Dersom du kunne tenke deg å arbeide for IT Systemer i fremtiden, er vi likevel interessert i å motta din CV nå!


Send oss din CV i dag – bruk kontaktsiden vår!

 

Language Selection

  • en
  • nb